Webinaari: Tarinallista esityksesi 17.6.2021

SKOL_KN_01
Teams
Tapahtuman aika
-

Tervehdys konsultit ja konsultinmieliset!

Ovatko esiintymistaitosi päässeet etätyöaikana ruostumaan tai kaipaatko tuoretta näkökulmaa puheisiin? 
SKOL Konsulttinuoret järjestävät kesäkuussa torstaina 17.6.2021 klo 16:30-18:30 kaikille avoimen ja ilmaisen webinaarin, jossa käsittelemme esiintymistä ja esitysten ulkoasun viemistä uudelle levelille. Puhujana toimii esiintymiskoulutusten ammattilainen Soja Heino. Tapahtuma on suunnattu kaikille, jotka opiskelujen tai töiden parissa pääsevät esiintymään suuremmille tai pienemmille yleisöille. Osallistuminen on maksutonta.

Webinaarin pääteemat
Kuinka onnistua verkkoesiintymistilanteissa? Harjoitellaan luontevan esiintyjyyden perusteita, kun kyseessä kameratyöskentely, sekä erityisesti Teams- ja Zoom -ympäristöt. 

Kuinka luon visuaalisesti vakuuttavan presentaation? Yhdessä tutkitaan mitä kaikkea Powerpoint pitää sisällään visuaalisuutta ajatellen. Kuvien ja tekstin käyttö. 

Tarinankerronta: Tarinankerronnan perusteet, kohderyhmien huomiointi ja vakuuttavan kokonaisuuden luonti.

SKOL Konsulttinuoret tarjoavat 30 ensimmäiselle ilmoittautuneelle 15 euron arvoisen Wolt -lahjakortin. 

Tapahtumalinkki julkaistaan 17.6.2021 tällä tapahtumasivulla sekä lähetetään ennakkoon ilmoittautuneilla henkilöille sähköpostiin.

Liity konsulttinuorten jäseneksi: https://www.konsulttinuoret.fi/fi/form/liity-verkostoon 

Kysymykset voi osoittaa sähköpostiosoitteeseen: konsulttinuoret@konsulttinuoret.fi

Ilmottautumislinkki: https://forms.gle/iAKyeJHwYTCEcG3S9

Ilmoittautumisen pakollisia tietoja käytetään osallistujalistan keräämiseen ja tapahtuman osallistumislinkin lähettämiseen. Vapaaehtoisen kysymyksen tarkoituksena on kartoittaa osallistujakunnan ammatillinen vaihe. https://teknologiateollisuus.fi/fi/henkilotietojen-kasittely-teknologia…