Itsensä johtamisen ja ajanhallinnan luento (10.6.2020)

Zoom-webinaari
Tapahtuman aika

Oman arjen ja ajan hallinta on aina haastavaa, mutta poikkeustilanteessa ehkä tavallistakin haastavampaa. Miten löytää arkeen balanssi tehokkaan tekemisen ja elvyttävän palautumisen välille? Mistä tunnistaa onko stressi muuttumassa liialliseksi? Miten poikkeuksellinen koronakevät voi vaikuttaa jaksamiseen? Millä käytännön keinoilla voi oppia rakentamaan kestävää jaksamista tukevaa arkea, ja taklata haitallista stressiä? Näihin kysymyksiin webinaarissa vastaa työ- ja organisaatiopsykologi Heli Rautjärvi. Helillä on pitkä kokemus yksilöiden tukemisesta työterveyshuollossa, ja vahvaa työyhteisötason kehittämisen kokemusta organisaatiopsykologina ja yrityskulttuurimuotoilijana. Kahden pienen pojan ja yhden koiranpennun äitinä Helille tuttuja ovat myös siviilielämän pulmakohdat. Webinaari tarjoaa eväitä itsen ja oman arjen ymmärtämiseen ja käytännön työkaluja kuorman helpottamiseen.

 
Aika: Keskiviikko 10.6.2020 kello 17.00 alkaen
Paikka: Zoom webinaari (linkki ilmoittautuneille lähetetään lähempänä tapahtumaa)
 
Event will be in Finnish.

Ilmoittaudu mukaan tästä: https://konsulttinuoret.teknologiateollisuus.fi/lomake/itsens%C3%A4-johtamisen-ja-ajanhallinnan-webinaari-1062020

Tapahtumat ovat avoimia kaikille SKOL Konsulttinuorten verkoston postituslistalle kuuluville. Mikäli et vielä kuulu verkostoon, pääset liittymään täältä: https://konsulttinuoret.teknologiateollisuus.fi/lomake/liity-verkostoon

Alla alkuperäinen tapahtumakuvaus maaliskuulta. 

Koronaviruksen leviämisen estämiseksi valtioneuvosto on suosittanut välttämään ei-välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa ja vapaa-ajalla. Tämän vuoksi olemme päättäneet perua tapahtuman. Toivon mukaan tilanne normalisoituu mahdollisimman pikaisesti ja pääsemme jatkamaan toimintaamme.

- - - - -

Tervetuloa kuuntelemaan psykologi ja mental coach Heli Rautjärven luentoa itsensä johtamisesta sekä siihen liittyvästä ajan- ja tehtävien hallinnasta. Käy lukaisemassa lisää Helistä oheisesta linkistä.

  • Aika: Keskiviikko 18.3.2020 kello 17.30 alkaen
  • Paikka: Eteläranta 10

Ovet Eteläranta 10:een suljetaan kello 16.00, joten alhaalla on joku tapahtumajärjestäjistä päästämässä ihmisiä sisään. Tulethan siis ajoissa paikalle!

Tilaisuus alkaa kevyellä ruokailulla.

Tapahtumaan mahtuu 30 henkilöä.

- - - - -

Tapahtumat ovat avoimia kaikille SKOL Konsulttinuorten verkoston postituslistalle kuuluville. Mikäli et vielä kuulu verkostoon, pääset liittymään mukaan täältä.