SUP-poloa ja verkostoitumista 9.7. @Laguuni

Tervetuloa Konsulttinuorten kesätapahtumaan Laguuniin pelaamaan SUP-poloa sekä verkostoitumaan hyvässä seurassa. SUP-polo on peli, josta kaikki voivat nauttia. Se on hauska, toiminnan täyteinen peli, joka on nopeatempoinen ja miellyttävä seurata. Pelissä päästään haastamaan omia melontataitoja, tasapainoa, koordinaatiota sekä reaktiokykyä. Peliä pelataan 3-4 hengen ryhmissä, lyhyissä pelijaksoissa.

Hyvien pelien jälkeen on toki tärkeä purkaa pelin tiimellykset Laguunin saunalautan saunassa ja ruoan merkeissä.

16:40 Saapuminen Laguuniin ja ohjeistus peleihin

17-19 SUP-Polo

18-20 Sauna ja ruokailu

Ilmoittautuminen.

Tapahtumaan mahtuu 30 nopeinta ilmoittautujaa ja tapahtuman ilmoittautuminen sulkeutuu sen tullessa täyteen tai viimeistään 24.6. klo 18:00. Tapahtuma on ilmainen kaikille SKOL Konsulttinuorten verkostoon kuuluville. Verkostoon voit liittyä helposti täältä.

HUOM! Jos jätät osallistumisesi peruuttamatta, niin peritään 50 euron peruutusmaksu. Mahdolliset peruutukset osoitteeseen tapahtumat@konsulttinuoret.fi

Huomaathan, että SKOL Konsulttinuorten tapahtumat eikä Laguunin palvelut sisällä vakuutusta. Osallistujien tulee itse huolehtia tarvittavasta tapaturmavakuutuksesta, joka kattaa myös vesiurheilulajit.