Salsa&mojito -afterwork 24.4.

[[{"fid":"1298","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":""},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":""}},"attributes":{"height":"323","width":"485","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Mitä: Salsaa ja mojitoja

Milloin: Ke 24.4.2019 klo: 17:30

Missä: Vaasankatu 14, Helsinki, “Roots Helsinki” joogastudion tiloissa.  

Mikä olisikaan parempi tapa valmistautua kesän juhliin kuin hiomalla salsan perusteet kuntoon! Konsulttinuorten vuoden kolmannessa tapahtumassa opitaankin parisalsan alkeita Matias ”Timbero” Löyttymäen johdolla. Aiempaa tanssikokemusta tai omaa tanssiparia ei vaadita, joten kaikentasoiset tanssijat rohkeasti mukaan. Salsaopetus kestää n. 1,5 tuntia, jonka jälkeen iltaa on mahdollista jatkaa drinkkien merkeissä. Tanssisalin koon puitteissa tapahtumaan mahtuu mukaan maksimissaan 12 viejää ja 12 seuraajaa, joten ole nopea. Rennot vaatteet mukaan, kenkiä ei tarvita vaan tanssitaan sukkasiltaan.

Matias on kiertänyt ympäri Suomea viimeiset vuodet, vieden salsan ilosanomaa paikkakunnalta toiselle. Opettajana hän on kerännyt kiitosta innostavan energiansa, selkeän opetustapansa sekä pitkälle viedyn pedagogiikkansa puolesta. Hän antaa opetusta koko skaalalle tanssiväkeä, uusista alkeistunneista lähtien aina tanssinopettajien koulutukseen asti!

Matiaksen tunneilla korostuu parinvälinen yhteys ja musiikintulkinta, ja tunneilla edetään tekniikasta aina itse tanssiin ja siitä nauttimiseen! Opetuksessa yhdistyy tanssin ja musiikin syvällinen tuntemus jo 15 vuoden ajalta, niin tanssijan kuin muusikonkin näkökulmasta.

www.timbero.fi

www.facebook.com/timbero.fi

Youtubesta löytyy joitakin Matiaksen esityksiä vuosien varrelta: https://www.youtube.com/watch?v=5i8DrC_E_tY&list=PLhu4-eE5w5yhcUrOXS2kr3ax61lgKclaf&index=6

Ilmoittautuminen tapahtumaan,

Viejät (usein mies): https://konsulttinuoret.teknologiateollisuus.fi/lomake/salsamojito-244-…

Seuraajat (usein nainen): https://konsulttinuoret.teknologiateollisuus.fi/lomake/salsamojito-244-…