Ihmissuhdetaitokoulutus ja verkostoitumisbuffet 6.11.2023

Karla Nieminen_1
GLO Hotel Art, Lönnrotinkatu 29, 00180 Helsinki
Tapahtuman aika

SKOL Konsulttinuoret Ry järjestää marraskuun 6. päivä maanantaina Ihmissuhdetaitokoulutus ja verkostoitumistilaisuuden GLO Hotel Artissa Helsingissä. Tilaisuus on kohdennettu kaikille suunnittelu- ja konsultointialalla työskenteleville sekä Konsulttinuorten työryhmästä kiinnostuneille.

Tilaisuudessa kuulemme DI & ihmissuhdetaitokouluttaja Karla Niemiseltä parhaat käytännön vinkit hyvään ensivaikutelmaan, keskustelun ylläpitämiseen ja haastavaankin kommentointiin rakentavasti. Koulutuksen aikana selviää mm. mitä kannattaa tehdä, kun tapaa uuden asiakkaan tai haluaa näyttää kollegalle kuuntelevansa erinomaisesti. Kukaan ei ole näissä taidoissa liian hyvä.

Koulutuksen jälkeen ilta jatkuu salaattibuffetilla ja vapaalla verkostoitumisella, jonka aikana voitte tutustua paremmin Konsulttinuorten työryhmään sekä viettää iltaa vapaamuotoisesti hyvässä seurassa. Tarjoiluja varten pyydämme ilmoittamaan osallistujien mahdolliset ruoka-aineallergiat ilmoittautumisen yhteydessä. Tervetuloa!

DI Karla Nieminen tietää miten kehittyä, koska on itse ollut niin huono. Karla on kouluttanut käytännön ihmissuhdetaitoja erinomaisella palautteella vuodesta 2011 ja toiminut lisäksi mm. ketteränä peliohjelmistotestaajana, teknisenä myyjänä sekä capacity planning program managerina Google Cloudilla. Kirja "Olet hyvä tyyppi: Opas sujuviin ihmissuhteisiin” ilmestyi Otavalta 2017 ja siitä on otettu 3. painos. Jäänmurtajat Oy on perustettu 2011 ja blogin vinkkejä jaettu yli 500 000 sivulatauksen verran.

Tapahtumapaikalle mahtuu ensimmäiset 40 ilmoittautunutta, tervetuloa mukaan!

https://www.jaanmurtajat.fi

https://www.linkedin.com/in/karlanieminen/

Linkki ilmottautumiseen: https://docs.google.com/forms/d/1O0rKxGIfroQEp_IIhI9IxNFvV1pEDiSrt33baine1-g/