Afterwork hyvinvointiteemalla Katajanokalla 11.11.2022 klo 17:00

Joni Jaakkola 2
Allas Sea Pool, Katajanokanlaituri 2a, 00160 Helsinki
Tapahtuman aika
-

SKOL Konsulttinuoret Ry järjestää marraskuun 11. päivä perjantaina hyvinvointiteemaisen Afterwork-tilaisuuden Allas Sea Poolin Showroomissa. Afterwork on kohdennettu kaikille suunnittelu- ja konsultointialalla työskenteleville sekä Konsulttinuorten työryhmästä kiinnostuneille. 

Tilaisuudessa meille esiintyy Väkevä Elämä -podcastia vetävä Joni Jaakkola, joka tulee esittelemään kuinka terveys ja hyvinvointi saadaan arjen prioriteeteiksi ja mitä hyötyä hyvinvointiin panostamisesta todella on. Joni kertoo myös osana esitystään ravinnon, liikunnan ja palautumisen tärkeimmistä työkaluista. Osallistujat voivat myös kysyä Jonilta vinkkejä oman terveyden, hyvinvoinnin ja vireystilan kehittämiseen. 

Hyvinvointiteemaisen esityksen jälkeen illan aikana on mahdollista verkostoitua, tutustua paremmin Konsulttinuorten työryhmään sekä viettää iltaa vapaamuotoisesti hyvässä seurassa. Osana iltatilaisuutta on tarjoiluja, joiden vuoksi pyydämme ilmoittamaan osallistujien mahdolliset ruoka-aineallergiat. 

Illan esiintyjä Joni Jaakkola on tullut tunnetuksi myös tietokirjailijana sekä Optimal Performance Centerin perustajana, ja Jonilla on valmennustiiminsä kanssa yli 250 työhyvinvointiaiheista valmennusta vuodessa. Jonilla on kokonaisvaltainen ymmärrys hyvinvoinnin keskeisistä elementeistä ja siitä, miten saadaan aikaiseksi muutos kohti parempia elämäntapoja ja väkevämpää elämää.

 

Ilmottautumislinkki: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdRKxAdUop6tNw6xZBum4oDoouL4O_…