Tasapainoisempaa arkea Hintsa Performancen opein

11/2021
Microsoft Teams
Tapahtuman aika
-

Haluaisitko lisää voimaa arkipäiviin? 

SKOL Konsulttinuoret Ry järjestää joulukuussa torstaina 02.12.2021 klo 16:30-18:00 kaikille avoimen ja maksuttoman Hintsa Circle of Better Life -webinaarin, josta saat myös henkilökohtaisen hyvinvointiraportin oman jaksamisen kehittämisen tueksi.

Webinaarin tavoitteena on lisätä tietoisuuttamme henkilökohtaisen hyvinvoinnin ja suorituskyvyn välisestä suhteesta. Webinaari on osa Aki Hintsan kehittämää Hintsa Performance -valmennusta, joka perustuu korkean suorituskyvyn muodostamiseen henkilökohtaisen hyvinvoinnin pohjalta. Valmennus hyödyntää Formula 1:ssä ja Fortune 500:ssa todennettuja menetelmiä. Tässä webinaarissa keskitytään erityisesti työssä jaksamiseen, eli paineen ja työtaakan hallintaan, perustaen hyvinvoinnin ja suorituskyvyn väliseen tasapainoon.

Webinaarin kouluttajana toimii Nora Yrjölä (MSc in Sports & Coaching), jolla on yli 20 vuoden kokemus voima- ja kuntoiluvalmentajana. Kilpaurheilijataustansa ansiosta Nora on oppinut, miten samalla voi olla armollinen itselleen ja suoritukselleen tehdessä ahkerasti töitä menestyksen eteen.

Ilmottaudu mukaan:  https://forms.gle/dt7pNnqv7N227ef17